Kurirske usluge


VK Group pruža kurirske usluge, istovremeno zastupajući svetski poznatu kompaniju i lidera u kurirskim uslugama – DHL

Pod robnom markom i u ime DHL-a preduzeće VK Group postoji u 20 većih gradova, odakle se pružaju usluge i transportuju pošiljke na celoj teritoriji Srbije.

Sa globalnom mrežom u preko 220 zemalja i područja širom globusa, DHL je najinternacionalnija kompanija u svetu i može da ponudi rešenja za skoro neograničen broj logističkih potreba.

DHL Express prevozi hitna dokumenta i robu pouzdano i na vreme, od vrata do vrata, u više od 220 zemalja i teritorija, i vodi najveću međunarodnu mrežu za ekspresnu dostavu.

Cenovnik
Posebni uslovi poslovanja
Licenca za pružanje kurirskih usluga

Usluge fizičko-tehničkog obezbeđenja


U okviru svojih usluga VK Group nudi i usluge fizičko-tehičkog obezbeđenja zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji i edukovanom kadru.

Naši kandidati su pažljivo izabrani na osnovu široke baze podataka iskusnih radnika u obezbeđenju. Pažljiva obuka i priprema omogućavaju efikasnu reakciju u bilo kakvoj situaciji.

U mogućnosti smo da ponudimo obezbeđenje od strane iskusnih i kvalifikovanih zaposlenih i to u sledećim oblastima:
Komercijalni kompleksi
Industrijski kompleksi
Poslovne zgrade
Posebna događanja
Bolnice
Hoteli
Proslave
Skladišta
Parkinzi

Našim klijentima pružamo nenaoružanu zaštitu i usluge obezbeđenja.

IOR (Importer of Record)


VK Group pruža usluge uvoza i distribucije rezervnih delova i proizvoda u garantnom roku. U mogućnosti smo da obavljamo procese uvoza ili izvoza proizvoda u Srbiji.

Kao uvoznik, VK Group preduzima sve neophodne mere da omogući pružanje usluga na zakonit i kvalitetan način.

Pored uvoza, VK Group pruža usluge kontrole uvoza i izvoza, usaglašavanje sa zakonskim regulativama, kontrolu evidencije i konačno skladištenje, distribuciju i dostavu rezervnih delova i proizvoda.

Navigation